Logaški pihalci že dober mesec pridno vadimo z novim dirigentom – Vidom Pupisom, ki je bil dolga leta tudi naš član, svoje prve glasbene korake pa je naredil v Glasbeni šoli Logatec. Nižjo glasbeno šolo je končal pri prof. Marjanu Grdadolniku (našemu bivšemu dirigentu) in šolanje nadaljeval na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani pri prof. Igorju Karlinu in prof. Alojzu  Zupanu. Po uspešno opravljeni maturi in sprejemnem izpitu na Akademiji za glasbo se je  še naprej šolal pri prof. Alojzu Zupanu, kjer je v mesecu oktobru leta 2004 z odliko diplomiral.
V času šolanja se je izpopolnjeval na različnih seminarjih in poletnih šolah, kjer je prejel tudi posebna priznanja in nagrade.Udeleževal se je državnih tekmovanj, tako solistično kot v komornih zasedbah in prejel več nagrad.
Februarja 2004 je v Slovenski filharmoniji s simfoničnim orkestrom RTV Slovenije izvedel C. M. von Webrov koncert za klarinet in orkester št. 2, Es-dur op.74 in za izvedbo prejel Prešernovo nagrado.
Poleg sodelovanja v različnih komornih sestavih in sedaj vodenja našega orkestra, že nekaj let vodi tudi Pihalni orkester ˝Postojnska godba 1808˝ in poučuje klarinet na Glasbeni šoli Franc Šturm v Ljubljana.
Godbeniki se veselimo sodelovanja z novim dirigentom:).